Testauspisteemme sijaitsevat kätevien liikenneyhteyksien päässä, ja ne ovat avoinna yhtä lailla autoilijoille kuin jalankulkijoille. Testauspisteidemme sijainnit näet täältä.

Haluatko lisätietoja yrityshinnoittelustamme?

Lähetä yhteystietosi oheisella lomakkeella. Otamme sinuun yhteyttä.


  Nopeammin töihin

  Yritysasiakkaidemme työntekijöiden ei tarvitse odotella testiin pääsyä. Yrityksesi saa käyttöönsä koodin, jolla voitte kätevästi tilata testejä nettisivuiltamme haluttuun ajankohtaan sovittuun sopimushintaan. Palvelustamme testitulokset siirtyvät automaattisesti Omakantaan.

  • Antigeeni-pikatestin tulokset valmistuvat noin 30 minuutissa
  • PCR-testin tulokset tulevat 12–24 tunnissa, Pohjois-Suomessa 48 tunnissa.

  Kiireisinä aikoina emme pysty takaamaan tarkkaa aikaa kaikkien tulosten valmistumiselle.

  Puitesopimuksella täydennät helposti olemassa olevaa työterveydenhuoltoanne ja varmistat, että henkilöstösi pääsee testiin mahdollisimman helposti ja että terveet työntekijät pääsevät takaisin töihin nopeasti.

  A-todistukset

  9Livesin kautta saa myös A-todistukset Kelan tartuntatautipäivärahan hakemista varten. Koronatestin yhteyteen on mahdollista tilata lääkärin kirjoittama todistus mahdollisesta positiivisesta PCR- tai antigeenitestituloksesta. A-todistus maksaa 40 euroa ja se laskutetaan jälkikäteen siinä tapauksessa, jos testitulos on ollut positiivinen. A-todistuksen saa meiltä toistaiseksi vain 9Livesilla tehdyistä testeistä. Emme pysty tällä hetkellä tarjoamaan todistusta muualla tehdyistä testeistä. Lue lisää täältä.

  HUOM! Väliaikaisen lainsäädännön päättymisen vuoksi 9Lives ei voi enää myöntää A-todistuksia 1.1.2023 jälkeen.

  Yrityksille edullinen sopimushinta

  Puitesopimuksen solmivat yritysasiakkaat saavat 9Livesilta edullisen sopimushinnan. Sopimus ei sisällä määräostovelvoitteita tai sitoutumista tiettyyn testimäärään, vaan tilaatte ja maksatte testejä täysin tarpeenne mukaisesti. 

  Kela korvaa osan testin hinnasta, jos testin perusteena on koronainfektioon yleisesti liitetty oire ja testiin on lääkärin määräys. Yritys voi hakea Kela-korvauksia näiden perusteiden pohjalta testatuista työntekijöistään. Lääkärin määräyksen saa 9Livesiltä. Massa- ja seulontatyyppisistä testeistä ei voi hakea korvauksia.

  Ansionmenetystä korvaavan tartuntatautipäivärahan hakeminen Kelasta edellyttää, että tartunta on todettu virallisella testillä.

  Testausta suurille ryhmille

  Liikuteltavien testauspisteidemme ansiosta pystymme myös testaamaan suuria ryhmiä esimerkiksi yritystapahtumien tai huoltoseisokkien yhteydessä.

  Lisätietoja

  Lisätietoja yritysasiakkaan puitesopimuksesta ja massatestauksista saat täyttämällä yhteystietolomakkeen tai sähköpostitse osoitteesta: koronainfo@9lives.fi tai puhelimitse myyntijohtaja Tomi Enäjärveltä, 050 3426 156.