Yrityksille edullinen sopimushinta

Puitesopimuksen solmivat yritysasiakkaat saavat 9Livesilta edullisen sopimushinnan. Tarjoamme puitesopimusasiakkaille merkittäviä määräalennuksia jo valmiiksi edullisista hinnoistamme.

Haluatko lisätietoja yrityshinnoittelustamme?

Lähetä yhteystietosi oheisella lomakkeella. Otamme sinuun yhteyttä.


  Nopeammin töihin

  Puitesopimusasiakkaiden työntekijöiden ei tarvitse odotella testiin pääsyä ja tuloksia – testiin pääsee välittömästi. Pikatestin tulos valmistuu 20 minuutissa ja PCR-testin keskimäärin 12 tunnin kuluessa.

  Puitesopimus 9Livesin kanssa täydentää yrityksen jo olemassa olevaa työterveydenhuoltoa varmistamalla, että henkilöstön kynnys päästä testiin on mahdollisimman matala. Mitä nopeammin työntekijä pääsee testiin, sitä nopeammin hän pääsee takaisin töihin, ja sitä pienemmiksi jäävät menetykset yritykselle ja sen asiakkaille.

  Matalan kynnyksen testiinpääsy, nopeat tulokset

  Testauspisteemme sijaitsevat kätevien liikenneyhteyksien päässä ja ne ovat avoinna yhtä lailla autoilijoille kuin jalankulkijoille. Testauspisteidemme sijainnit näet täältä.

  Testiemme tulokset valmistuvat nopeasti. Myöhemmin tarjolle tuleva pikatesti on valmis 20 minuutissa ja virallinen PCR-testi keskimäärin 12 tunnissa. Pikatesti riittää useimpiin uuden normaalin arjen tarpeisiin.

  Tarve

  PCR

  Pikatesti

  (vain Ala-Tikkurilan pisteellä)

  Haluan tietää, voinko mennä töihin

   
   

  Tarvitsen vapautuksen karanteenista

   
   

  Olen altistunut

   
   

  Minulla on oireita

   
   

  Tarvitsen todistuksen lapsen päivähoitoon / kouluun

   
   

  Varmuuden vuoksi

   
   

  *Pikatesti tulossa tarjolle myöhemmin.

  Hinnasto

  Lisätietoja yritysasiakkaan puitesopimuksesta sähköpostitse osoitteesta koronainfo@9lives.fi tai puhelimitse liiketoimintajohtaja Peter Söderlundilta, 044 409 0203.