Markkinoiden edullisin hinta

Puitesopimuksen solmivat yritysasiakkaat saavat 9Livesilta markkinoiden edullisimman hinnan koronatestaukselle. Tarjoamme puitesopimusasiakkaille merkittäviä määräalennuksia jo valmiiksi edullisista hinnoistamme.

Nopeammin töihin

Puitesopimusasiakkaiden työntekijöiden ei tarvitse odotella testiin pääsyä ja tuloksia – testiin pääsee välittömästi. Pikatestin tulos valmistuu 20 minuutissa ja PCR-testin 12 tunnin kuluessa.

Puitesopimus 9Livesin kanssa täydentää yrityksen jo olemassa olevaa työterveydenhuoltoa varmistamalla, että henkilöstön kynnys päästä testiin on mahdollisimman matala. Mitä nopeammin työntekijä pääsee testiin, sitä nopeammin hän pääsee takaisin töihin, ja sitä pienemmiksi jäävät menetykset yritykselle ja sen asiakkaille.

Matalan kynnyksen testiinpääsy, nopeat tulokset

Testauspisteemme sijaitsevat kätevien liikenneyhteyksien päässä Helsingissä, Espoossa ja Vantaalla, ja ne ovat avoinna yhtä lailla autoilijoille kuin jalankulkijoille. Testauspisteidemme sijainnit näet täältä.

Testiemme tulokset valmistuvat nopeasti. Vuoden 2021 alussa tarjolle tuleva pikatesti on valmis 20 minuutissa ja virallinen PCR-testi 12 tunnissa. Pikatesti riittää useimpiin uuden normaalin arjen tarpeisiin.

Tarve

PCR

Pikatesti

(tulossa)

Haluan tietää, voinko mennä töihin

 
 

Tarvitsen vapautuksen karanteenista

 
 

Olen altistunut

 
 

Minulla on oireita

 
 

Tarvitsen todistuksen lapsen päivähoitoon / kouluun

 
 

Varmuuden vuoksi

 
 

*Pikatesti tulossa tarjolle myöhemmin.

Hinnasto

Lisätietoja yritysasiakkaan puitesopimuksesta sähköpostitse osoitteesta koronainfo@9lives.fi tai puhelimitse liiketoimintajohtaja Peter Söderlundilta, 044 409 0203.

Haluatko lisätietoja yrityshinnoittelustamme?

Lähetä yhteystietosi oheisella lomakkeella. Otamme sinuun yhteyttä.