Saapumisohjeet

Drive-in testauspisteemme sijaitsee Lohjan Hiidensalmessa Kokkokallionkadulla.

Avaa kartalle (Google Maps)

Saapumisohjeet testiin

Pääset testiin toimipisteestä riippuen joko kävellen tai autolla. Huomioithan, että kaikki pisteemme eivät ole drive in -tyyppisiä. Testausasemillamme voi välillä olla ruuhkaa ja saatat joutua jonottamaan hetken omaa testausvuoroasi.

Ilmoittaudu ja maksa verkossa

Voit tulla suoraan testauspisteillemme, mutta suosittelemme ilmoittautumaan ja maksamaan testin etukäteen verkossa. Näin pystymme ehkäisemään testauspisteiden ruuhkautumista.

Autolla

Jos tulet autolla drive-in-testausasemalle, seuraa opasteita, joissa on auton kuva ja teksti KORONATESTAUS. Pysy autossa koko ajan. Muista turvaväli ja noudata testauspaikalla saamiasi ohjeita. Sinun ei tarvitse poistua autosta näytteenoton ajaksi. 

Kävellen

Jos tulet testausasemalle jalan, seuraa opasteita, joissa on jalankulkijan kuva ja teksti KORONATESTAUS. Käytä hengityssuojainta ja muista turvaväli. Noudata testauspaikalla saamiasi ohjeita.

Miten ja milloin saan tulokset?

PCR-testin keskimääräinen valmistumisaika on 12-24 tuntia ja pikatestin (antigeenitesti) 30 minuuttia. Pohjois-Suomessa PCR-testin tulos voi kestää 48 tuntia. Testituloksen valmistumisaika voi vaihdella riippuen paikkakunnasta, ajankohdasta ja näytekuljetuksista. Testin tulos lähetetään sinulle SMS-viestinä. Jos ostat todistuksen, saat latauslinkin sähköpostiisi muutaman tunnin kuluessa vastausviestistä.

Positiivinen antigeenitesti on varmistettava PCR-testillä. Ilmoittautuminen erilliseen maksulliseen PCR-varmistustestiin tehdään ostamalla testi nettilomakkeen kautta.

Ennen testituloksen valmistumista henkilön, jolta näyte on otettu, tulee olla karanteeninomaisissa olosuhteissa kotona.

Koronatestipisteemme