Saapumisohjeet

Testauspisteemme sijaitsee Kehä III:n liittymän lähettyvillä Tikkurilassa. Testausalue on Lidliä vastapäätä, autokaupan parkkipaikalla Härkävaljakontien ja Tikkuritien kulmassa osoitteessa Härkävaljakontie 31, 00750 Helsinki.

Punaiset KORONATESTAUS-kyltit Tikkuritiellä ja Härkävaljakontiellä ohjaavat sinut perille. Testauspisteemme on avoinna sekä autoilijoille että jalankulkijoille.

Avaa kartalle (Google Maps)

Ala-Tikkurila

Härkävaljakontie
Härkävaljakontie 31, Helsinki, Suomi


Saapumisohjeet testiin

Pääset testiin joko kävellen tai autolla. Testausasemillamme voi välillä olla ruuhkaa ja saatat joutua jonottamaan hetken omaa testausvuoroasi.

Ilmoittaudu ja maksa verkossa

Voit tulla suoraan testauspisteillemme, mutta suosittelemme ilmoittautumaan ja maksamaan testin etukäteen verkossa. Näin pystymme ehkäisemään testauspisteiden ruuhkautumista. Korttimaksuja emme toistaiseksi ota vastaan Martinlaaksossa emmekä Vuosaaressa.

Autolla

Jos tulet autolla drive-in-testausasemalle, seuraa opasteita, joissa on auton kuva ja teksti KORONATESTAUS. Pysy autossa koko ajan. Muista turvaväli ja noudata testauspaikalla saamiasi ohjeita. Sinun ei tarvitse poistua autosta näytteenoton ajaksi. 

Kävellen

Jos tulet testausasemalle jalan, seuraa opasteita, joissa on jalankulkijan kuva ja teksti KORONATESTAUS. Käytä hengityssuojainta ja muista turvaväli. Noudata testauspaikalla saamiasi ohjeita.

Miten ja milloin saan tulokset?

PCR-testin keskimääräinen valmistumisaika on 12 tuntia ja pikatestin (antigeenitesti, saatavilla tammikuussa) 20 minuuttia. Testituloksen valmistumisaika voi vaihdella riippuen paikkakunnasta, ajankohdasta ja näytekuljetuksista. Testin tulos lähetetään sinulle SMS-viestinä. Jos ostat todistuksen, saat latauslinkin sähköpostiisi muutaman tunnin kuluessa vastausviestistä.

Ennen testituloksen valmistumista henkilön, jolta näyte on otettu, tulee olla karanteeninomaisissa olosuhteissa kotona.


Pääkaupunkiseudun koronatestauspaikat

Rautatientori

Keskusta
Rautatientorin metroasema, 00100 Helsinki, Finland

Kamppi

Narinkkatori
Narinkkatori, Narinkka, Helsinki, Finland

Tapiola

Kauppakeskus Ainoa
Kauppakeskus AINOA, Tapionaukio, Espoo, Finland

Espoonlahti

Pikkulaiva
Ulappakatu 2, Espoo, Finland

Martinlaakso

Martinlaakson skeittiparkki
Laajakorvenkuja 1, Vantaa, Finland

Vuosaari

Vuotalo
Mosaiikkitori, 00980 Helsinki, Finland

Ala-Tikkurila

Härkävaljakontie
Härkävaljakontie 31, Helsinki, Suomi

Pasila

Hartwall Arena
Areenankuja 1, Helsinki, Suomi

Koivukylä

Pallokenttä
Koivukylänväylä 32, Vantaa, Suomi

Keilaniemi

Keilaniemi
Keilalahdentie 8, 02150 Espoo, Suomi