Koronatestaajaksi pääkaupunkiseudulle

Tehtäväsi

Haemme hoitoalan pätevyyden omaavia henkilöitä koronanäytteenottoon. Jos olet vähintään 140 opintopistettä suorittanut sairaanhoidon opiskelija, voit toimia meillä myös koronanäytteenottajana. Suomen kielen taidon lisäksi katsomme eduksi englannin kielen suullisen taidon.

Työtä tehdään yhdessä näytteenottotiimin kanssa testipaikoissa, joista löytyy kaikki tarvittavat mukavuudet sekä kattavasti suojavarusteita. Työ on turvallista suorittaa ja sitä tehdään aina yhdessä muun tiimin kanssa. Näytteenottoon ja kirjaamiseen annetaan hyvä perehdytys ennen työn aloittamista. Toivomme, että olet luonteeltasi rauhallinen ja ihmisläheinen, asiakaspalveluhenkinen, iloinen ja empaattinen.

Haemme koronatestaajia toimipisteillemme eri puolilla Uuttamaata.

Tarjoamme sinulle

Tarjoamme sinulle toistaiseksi voimassa olevan kokopäiväisen työtehtävän. Halutessasi voit myös tehdä muutamia työvuoroja viikossa keikkatyönä, joten tehtävä sopii hyvin opiskelijoille. Saat hyvän perehdytyksen työhön, mukavan työyhteisön sekä joustavan työajan pisteiden aukioloaikojen puitteissa. Käytössämme on ensihoitoalan työehtosopimus.

Bonusta koronatestaamisesta

Maksamme joulukuun loppuun asti myös bonusta jokaisesta otetusta koronanäytteestä. Mitä enemmän testejä toimipisteessä tehdään, sitä suurempi bonus työntekijöille. Tule kuulemaan lisää bonusmallistamme rekrytointitilaisuuteen.

9Lives työnantajana

9Lives on suomalaisomisteinen yksityinen sosiaali- ja terveyspalveluita tarjoava yritys. Palveluvalikoimaamme kuuluu ensihoitopalvelut, kiireettömät potilassiirrot, kotiin vietävät palvelut ja hengityshalvauspotilaiden hoito sekä koronatestaus.

Haluamme, että 9Livesläiset viihtyvät työssään ja saavat parhaat mahdolliset edellytykset tehdä omaa, tavattoman arvokasta työtään suomalaisten hyväksi. Vain sillä tavalla voimme päästä huippusuorituksiin ja tuottaa tasaisen korkeaa laatua.

Tavoitteenamme on olla alamme paras työpaikka ja huolehtia hoitohenkilöstön hyvinvoinnista parhaalla mahdollisella tavalla. Tarjoamme ihmisläheisen, rennon ja joustavan työyhteisön ja panostamme myös rahallisesti hoitajien hyvinvointiin.

Kiinnostuitko mutta et pääse paikalle rekrytointitilaisuuteen? Katso avoimet työpaikat täältä.

Rekrytointitilaisuus torstaina 2. joulukuuta klo 11–16 Sokos Hotel Vantaa (Hertaksentie 2 01300, Vantaa). Huolehdimme tilaisuudessa turvaväleistä ja suosittelemme maskin käyttöä.