Kyberturvayhtiö WithSecure järjesti 1.–2.6. Ruoholahden Tanssin talolla SPHERE-nimisen lippulaivatapahtuman, johon osallistui heidän asiakkaitaan, partnereitaan ja yhteistyökumppaneitaan. Yli 350 osallistujan joukossa oli ihmisiä ympäri maailmaa, jokaiselta mantereelta. Myös osa puhujista ja eri alojen asiantuntijoista saapui ulkomailta. Joihinkin maihin vaaditaan kotiinpaluun yhteydessä koronatodistus, ja WithSecure halusi mahdollistaa tämän yhdessä 9Livesin kanssa.

WithSecurelle oli tärkeää järjestää koronatestaus asiakkailleen ja partnereilleen mahdollisimman helposti ja sujuvasti. Oman haasteensa testauksen järjestämiseen ja aikojen sopimiseen toivat niin osallistujien vaihtelevat lähtöpäivät, eri maiden testausta koskevat määräykset kuin tietyt kielivaatimuksetkin. Aikaikkunat, joiden sisällä testi oli pitänyt tehdä, vaihtelivat eri maiden välillä 24 tunnista 72 tuntiin. Osalle testattavista riitti todistus antigeenitestituloksesta, kun taas osa tarvitsi kotiin matkustamista varten PCR-testituloksen. 9Livesin ohjeistuksella, neuvoilla ja aikataulutusavulla ryhmät ja testausajat saatiin haasteista huolimatta mallikkaasti koottua.

Testaus toteutettiin testattavien ehdoilla

Palvelu päätettiin tuoda WithSecuren tapahtumaan osallistuneiden luo, jotta heidän ei tarvinnut testiä varten lähteä itse etsimään ja selvittelemään asiaa. Jotta kaikki testattavat pääsivät varmasti osallistumaan koko tapahtumaan, testaukset hoidettiin ohjelman tauoilla WithSecuren tiloissa ja hotellilla, jossa osallistujat majoittuivat. Testaus ei siis vaikuttanut itse tapahtuman kulkuun mitenkään.

”Testaukset hoituivat todella sujuvasti ja nopeasti, eikä mikään taustatyö näkynyt osallistujille. Testattavat saivat ohjeistukset etukäteen sähköpostilla ja tiesivät, keneen ottaa yhteyttä, jos heillä on mitä tahansa kysyttävää. Heille oli annettu aika ja paikka, tänne tulette, täällä on testaaja ja rauhallinen testipaikka. Yllättävät tilanteet selvitettiin ja ratkaistiin todella nopeasti paikan päällä”, Marjaana Virkkala WithSecuren tapahtumatiimistä kertoo tyytyväisenä.

Palvelun laatu ylitti odotukset

9Livesin palvelun joustavuuden ansiosta WithSecure ja testattavat säästyivät ylimääräiseltä säätämiseltä. Virkkala tietää nyt, kehen olla yhteydessä, jos he tarvitsevat tällaista apua jatkossa. Hän uskoo, että myös tapahtumaan osallistuneille jäi testauskokemuksesta turvallinen ja luotettava olo, koska kaikki toteutettiin ammattimaisesti.

”9Livesin joustavuus ja palvelualttius on aivan omaa luokkaansa”, Virkkala hehkuttaa. ”Henkilökunta ja testaajat olivat aivan huippuja, käytännön toteutuksesta vastannut Sami on oikea supermies. Saimme myös asiakkailtamme kiitoksia siitä, että kaikki oli sujuvaa ja nopeaa ja että tulokset, todistukset ja vastaukset kysymyksiin tulivat nopeasti. Erinomaisen kokemuksemme ansiosta olemme suositelleet 9Livesia jo muillekin.”

Tarvitseeko yrityksesi apua koronatestauksen järjestämiseen?

Ota yhteyttä:
Peter Söderlund Liiketoimintajohtaja, 9Lives Group Oy
peter.soderlund@9lives.fi
+358 44 409 0203