9Lives koronatestaajana

9Lives on Suomen suurin yksityinen ensihoito- ja sairaankuljetuspalveluita tarjoava yritys.

Palvelemme kuntia, kuntayhtymiä, sairaanhoitopiirejä, terveydenhuollon organisaatioita sekä yksittäisiä ihmisiä. Vuonna 2020 Helsingin ja Uudenmaan sairaanhoitopiiri HUS valitsi meidät kumppanikseen auttamaan koronavirustestaamisessa.

Omistuspohjamme on suomalainen ja historiamme ulottuu 1940-luvulle saakka. Palveluksessamme on yli 800 terveydenhuollon ammattilaista ja yhteinen tavoitteemme on tehdä omalta osaltamme Suomesta turvallisempi ja ihmisläheisempi paikka.

Kun koronakriisi iski, aloimme heti pohtia, miten voisimme olla avuksi. Koska 9Lives on Suomen suurin yksityinen ensihoito- ja sairaankuljetuspalveluita tarjoava yritys, meillä on osaltamme kyky ja vastuu olla mukana auttamassa yhteiskuntaa ulos tästä kriisistä.

Riittävän laaja testauskapasiteetti on merkittävä osa ratkaisua. Kattava testaaminen varmistaa, että sairastuneet ihmiset pääsevät ajoissa oikean hoidon piiriin ja terveet takaisin töihinsä, harrastuksiinsa ja läheistensä luo.

Havaitsimme pian, että markkinoilta puuttui kohtuuhintainen yksityinen testi. Tarkastelimme yleisiä testausprosesseja ja oivalsimme, että ketjussa oli useita mahdollisia tehostamisen paikkoja. Erityisosaamistamme hyödyntäen pystyimme virittämään testausprosessia nopeammaksi ja edullisemmaksi ilman, että testauksen laatu ja luotettavuus kärsivät.

Nyt olemme luoneet tehokkaan testausverkoston. Lupaamme helpon testiin pääsyn, nopeat ja luotettavat tulokset sekä edulliset hinnat.

Luotettavuustakuu

Takaamme testiemme turvallisuuden ja luotettavuuden. 9Lives käyttää samoja laboratorioita kuin muut kaupalliset toimijat ja noudatamme aina STM:n ja THL:n ajantasaisia koronaohjeistuksia. Toimintaamme säätelee Valviran myöntämä lupa yksityisen terveydenhuollon palvelujen antamiseksi.

Palveluksessamme on yli 800 terveydenhuollon ammattilaista ja yhteinen tavoitteemme on tehdä omalta osaltamme Suomesta turvallisempi ja ihmisläheisempi paikka. Koronakriisin ratkaisijana olemme yksi lenkki yhteistyön ketjussa, johon kuuluvat myös laadukas suomalainen julkinen terveydenhuolto sekä muut alan yksityiset kumppanit.